GetClients - riadenie vzťahov so zákazníkmi

riadenie vzťahov so zákazníkmi


Archívne

September, 2015

  1. Byť dobrým susedom

    Byť dobrým susedom

    Strategicky zmýšľajúcich vrcholových manažérov na celom svete v súčasnosti spája záujem maximalizovať trhovú hodnotu firmy a zároveň budovať hodnotnejšiu spoločnosť

    VIAC
  2. Pivo namiesto vína, aby projekt vyšiel

    Pivo namiesto vína, aby projekt vyšiel

    Hoci Španieli sú skôr fanúšikovia vína, predaj piva narastá. Asi to bol hlavný dôvod prečo si jedna malá obec pri pobreží Atlantiku vybrala pre svoj projekt práve tento nápoj.

    VIAC
  3. 5 najvýraznejších trendov v oblasti vzdelávania

    5 najvýraznejších trendov v oblasti vzdelávania

    ​Prečo sa vôbec zamýšľať nad zvyšovaním efektívnosti a produktívnym trávením času? Žeby preto, že väčšina ľudí chce byť úspešná, alebo to aspoň tvrdí? Alebo preto, že sivý priemer sa v podnikaní ocenenia nedočká? Či jednoducho preto, že všetci túžime využiť svoju veľkú šancu?

    VIAC

S firmou getCLIENTS sme spolupracovali na pre nás špecifickom a výnimočnom projekte v oblasti, kde sme mali nulové skúsenosti. Ich prístup bol vysoko profesionálny, boli ústretoví, nápomocní a najmä veľmi trpezliví. Výsledok bol prínosný a boli sme s ním nad naše očakávania spokojní. Škoda, že sme sa k podobnej príležitosti odvtedy nedostali, spoluprácu by sme si určite radi zopakovali.

ESTEN s.r.o., Košice