GetClients - riadenie vzťahov so zákazníkmi

riadenie vzťahov so zákazníkmi


Archívne

2016

  1. Hodnotíme prínos mimovládok tak ako štát?

    Hodnotíme prínos mimovládok tak ako štát?

    Ak rozbiehate nový projekt alebo štartujete vlastnú mimovládku, asi v prvom rade rozmýšľate čo chcete riešiť či komu pomôcť. Mnohokrát hnacím motívom je osobná skúsenosť alebo snaha poskytnuť služby, ktoré ani biznis ani štát neponúka. Ako často si však spravíte ekonomickú analýzu prínosu vašej aktivity? Ak budete žiadať o podporu štátu, je dobré ju mať pripravenú.

    VIAC
  2. Robte to, čo vás baví! Vraj budeme nesmrteľní

    Robte to, čo vás baví! Vraj budeme nesmrteľní

    Konečne piatok! Slová, ktoré prebehnú mnohým v hlavách, keď v piatok ráno zazvoní budík. Predstava blížiaceho sa voľného víkendu viacerých naštartuje a začnú deň optimistickejšie. A prečo nemať víkend každý deň?

    VIAC
  3. Kvalita pracovného prostredia ako faktor úspechu

    Kvalita pracovného prostredia ako faktor úspechu

    V súčasnom konkurenčnom prostredí sú pozitívna pracovná atmosféra, príjemný interiér a kvalitné sociálne vzťahy na pracovisku dôležitými faktormi a predstavujú konkurenčnú výhodu. Spokojnosť zamestnanca sa odráža aj na jeho výslednom pracovnom výkone.

    VIAC

V decembri 2013 sme usporadúvali event pre najvýznamnejších klientov spoločnosti SPP-distribúcia. Na zorganizovanie eventu sme si vybrali firmu getCLIENTS. So službami agentúry sme boli veľmi spokojní. Najviac oceňujeme ľudský prístup a promptné a flexibilné riešenie každej požiadavky, ktorá z našej strany vystala.

SPP-distribúcia, a.s.